Solen gör oss människor glada. Vi som bor i ett land där den inte skiner så ofta som i vissa andra länder blir nog extra glada när den väl skiner. Då är det ju synd om vi inte kan njuta av den på grund av smutsiga fönster.

Må bättre med ett renare hem

Har du ett rent hem, så mår du bättre. Så genom att ta hand om din omgivning så tar du också hand om dig själv. Det räcker ofta med små ändrade vanor för att komma på rätt spår. Ta för vana att plocka upp saker som ligger fel när du går genom ett rum och lägg dem på rätt plats. Sedan finns det större saker, som fönsterputsning, som kräver mer.

Fönsterputsning i bostadsrättsförening

Du som bor i ett enplanshus kan förstås ge dig på att putsa fönstren själv. Det kräver en del tid och lite envishet, men är fullt möjligt. Men för en bostadsrättsförening är det inte lika enkelt. Det finns säkert driftiga medlemmar som glatt ställer upp på städdagar och hjälper till på olika sätt. Men att putsa alla fönster i en hel bostadsrättsförening kräver en helt annan kompetens och utrustning. Klicka dig vidare här för att få professionell hjälp.

admin