Är det så att som företagare insett att det är dags för  förändring, det kan vara något som man gått och grunnat på en längre tid och det resultatet av det man tänkt på är att man måste lägga ner sitt företag. Det kan vara enda lösningen för att kunna gå vidare till något nytt.

Dina visioner stämmer inte längre överens med de som fanns när företaget skapade och du känner att ni inte kommer längre med den verksamhet ni skapat. Bedriver du ett aktiebolag så kan du anlita ett företag som Citadellet Likvidationer som köper upp ditt aktiebolag och lägger ner det åt dig, det är den klart bekvämaste vägen att gå för att avsluta ett aktiebolag. Du får betalt för ditt företag omgående och du slipper allt som har med pappersarbete med en avveckling av bolaget, detta tar köparen hand om för din räkning.

När bolaget är sålt kan du i lugn och ro fundera på vad du ska göra, det finns säker nya spännande idéer som du kan förverkliga och jobba vidare med. Bara för att man lägger ner ett bolag så behöver det inte vara slut på entreprenörskapet utan man kan börja om på ny kula med någon ny spännande affärsidé som man gått och burit på. Som entreprenör så finns det säkert flera idéer som kan vara värda att testa. Om inte så går det säkert att få ett spännande jobb hos någon annan driven entreprenör.